Dänemark > Jütland > Blokhus > Ferienhaus 24068

Persönlich eingerichtetes Ferienhaus, ruhig auf ungestörtem Naturgrundstück, nahe Meer und Badeort gelegen. Außendusche mit kaltem und warmem Wasser. Machen Sie einen Ausflug mit den Kindern ins Vergnügungsbad von Blokhus oder das Fårup Sommerland. Wenn Sie eine Großstadt besuchen möchten, ist Aalborg ein tolles Ausflugsziel.

Objektdetails:
Baujahr: 1965

1 Wohnz.: 20 m², Holzofen, Radio, DVD, TV
2 Schlafz.: (2B) (2B)
Off. Küche: E-Herd, Kühlschr., Kaffeem., Waschm.
Bad: WC, Waschb.
Und: Überd. Terrasse, Außendusche, E-Heiz., Naturgrundst. m. Bäumen 3000 m², persönliche Möblierung, Ferienhausgebiet

Nebenkosten:
Strom (Saison 2018): nach Verbrauch zu zahlen - 0,40 EUR/kWh, obligatorisch
Wasser (Saison 2018): inklusive

Region:Sommerhusferie i Blokhus
Blokhus ligger ved en af de bedste badestrande ved Vesterhavet. Blokhus strand er en af de største attraktioner i byen. Udover den hvide sandstrand er Blokhus også en ferieby med et aktivt byliv med mange aktiviteter og flere koncerter under sommeren. Hvert år afholdes Blokhus Marathon i byen – et maraton i særklasse. Løb de 41.195 km i skoven, klitterne og stranden langs det vilde Vesterhav i Danmarks smukkeste natur. Det smukke landskab i Blokhus byder også på gode muligheder for at vandre-, ride- og cykelture.

Blokhus er et tidligere fiskerleje med en lang og spændende historie bag sig. I byen finder man et væld af gode spisesteder – blandt andet Blokhus fiskerestaurant med fiske- og skaldyrsbuffet, hvor fisken altid kommer frisk fra Hirtshals Fiskeauktion.

Blokhus ligger kun en køretur væk fra Danmarks fjerde største by: Aalborg. Her finder I arkitektur i verdensklasse og kulturelle attraktioner – besøg blandt andet Utzon Center eller Kunsten, Museum of Modern Art. Aalborg byder på storbystemning med pulserende liv, gode shopping muligheder og spændende gastronomi med Aalborg Street Food og hyggelige caféer. Få den helt store smagsoplevelser med gourmetretter på nogle af Nordjyllands bedste restauranter ifølge White Guide.

Oplevelser i og omkring Blokhus – det skal du se
I Blokhus er der mange aktiviteter og attraktioner for hele familien og noget for enhver smag. Inden for kort afstand ligger attraktioner som Blokhus Golfklub. Blokhus Golfklub ligger midt i den smukke natur ved den nordjyske kyst - her er 3 forskellige baner som kan benyttes alt efter evne. Besøg også pladsen ”Gateway Blokhus” i Blokhus Klitplantage. Perfekt til en aktiv dag i skoven – find både vandre- og cykelture, shelters, naturlegeplads og picnic- og grillområder.

Holder du sommerhusferien i Blokhus er du samtidig tæt på nogen er Danmarks sjoveste attraktioner. Der findes attraktioner for enhver smag og alder – her er et lille udpluk af attraktioner omkring Blokhus.
 • – Nordeuropas største akvarium med over 70 forskellige fiskearter i 5 store og 40 mindre akvarier. Her er der oplevelser for hele familien når I går på opdagelse i havets imponerende dyreliv.
 • Aalborg Zoo – En af Danmarks største zoologiske haver med over 130 forskellige eksotiske dyrearter. Den afrikanske elefant, Borneo-orangutangen, røde pandaer, isbjørne og den asiatiske løve er blot nogle af de fantastiske dyrearter I kan opleve i Aalborg Zoo.
 • Hirtshals Fun-Park – Besøger I Blokhus mellem april og september, bør I ligge et besøg forbi Fun-Parken. Et besøgslandbrug med dyreoplevelser under frie forhold. I det store naturområde findes der både krondyr, dådyr, æsler, askebjørne og ræve. I indianerlejren er der bålplads, tipi og bueskydning - et sandt paradis for børnene.
 • Børglum Kloster – En gammel vikingekongsgård der stammer fra begyndelsen af det 12. århundrede og gemmer på en lang historie. I dag er Børglum Kloster et museum om stedets historie med skiftende temaudstillinger.
 • Fårup Sommerland – Den store familiepark byder på en hel dags sjov. Her er der underholdning for hele familien med børnetivoli for de mindste, vilde rutsjebaner for dem der vil have sus i maven og den sjove Aquapark med vandforlystelser og bassiner for alle vandhundene. I kan tage alle de ture I vil, når først entréen er betalt.
Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner.

, når du holder din ferie med DanCenter.

Sommerhusudlejning i Blokhus
Hos har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du omkring 40 sommerhuse beliggende i Blokhus – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter.

Sommerhusområder tæt ved Blokhus
Du finder også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Blokhus. Lej eksempelvis sommerhus i,

Eller

Se også.

Hold ferie med Danland Feriecenter i Blokhus
Hold ferien i et og kom på badeferie året rundt. På ferien i et feriecenter findes aktiviteter, som ikke findes på sommerhusferien.

Tag på ferie i

Og få sus i maven af den store vandrutschebane, som findes i det store subtropiske badeland, der hører til feriecentret. Uanset hvad vejrguderne lover, kan I altid hoppe i badetøjet og boltre jer i bølgerne, svøm baner eller slap af i spaen og saunaen. Skinner solen og er vejret varmt, strækker Nordeuropas bedste badestrand sig, lige uden for døren. Udendørs på feriecentret er der både trampolin, legeplads og volleybane til børnene og vil holde formen på ferien, har feriecentret sit helt eget træningscenter med træningsredskaber- og maskiner.
Kurzbeschreibung:
 • Anzahl Badezimmer: 1
 • Anzahl Schlafzimmer: 2
 • Art des Objektes: Ferienhaus
 • Haustier: Erlaubt
 • Maximalbelegung: 4 Personen
 • Normalbelegung: 1 Personen
 • Sonstiges: Nichtraucherhaus
 • Wohnfläche: 42 m²
Wohnzimmer:
 • Wohnzimmerausstattung: Kamin
Sonstige Inneneinrichtung:
 • Einrichtungen: Waschmaschine
 • Heizung: Holz-/Kohleheizung
 • Unterhaltungselektronik: Radio/Radiowecker, TV, DVD
Badezimmer:
 • Ausstattung Badezimmer: WC, Waschbecken
Garten und Aussenanlagen:
 • Gartenausstattung: Gartenmöbel vorhanden
Umgebung:
 • Entfernung Einkaufsmöglichkeit: 2 km
 • Entfernung Meer/See: 1 km
 • Entfernung Restaurant: 2 km
Küche:
 • Ausstattung Küche: Kühlschrank, Kaffeemaschine, E-Herd